Reklama
 
Blog | Petr Olmer

Minulý týden

11. - 17. září 2006 na blogu Respektu.

Ministr Jandák rozpustil všechny grantové komise, jen jim to zapomněl oznámit. Antimalarika na několik týdnů stojí až 1500 Kč. Připálená játra smrdí jednostrannou objektivitou. Je někde napsáno, že při umění nemají být zabíjeni lidé? Život ukázal, že pohodlne prežijú aj tí, ktorí sa zbytočne rozdelili. Malá ekologická stopa není průvodním znakem štěstí, ale chudoby.

Smetanovo trio natočilo pro Supraphon Dvořáka. I ve Frankfurtu se krade. Časopis o ženské módě připravují dva chlapi: šéfredaktor Renata a editor Petra. Ženská krása nekončí tím, že se žena přehoupne přes třicítku nebo že začne vážit víc než pětašedesát kilo. Ročně se utratí za běžné levné volně
prodejné léky stovky milionů. Jiří Paroubek vyslovil už poněkolikáté spokojenost s činností své vlády.

Soudní moc je nejen nejslabší, ale i nejméně škodlivá. Nepotřebujeme se dožívat osmdesátí pěti let, abychom umírali poloslepí, hluší a s třemi hůlkami, ale šťastní. Novinařina je profese, při které jde o život. 30 prípadov majora Zemana bol dlhý seriál. Socialisté
velmi rádi používají stará slova v
nových významech. Nechá si papež, jako boží zástupce na zemi, udělit copyright na otčenáš?
Píše se 10.
červen 2012 a
na veřejnoprávní televizi běží jako hlavní pořad večera filmový dokument o
českém udavačství. Japonské investice do íránské ropy jsou nevítané. Matce pomůže kdekdo, ale u otce se předpokládá, že má sílu a zvládne to sám.

Reklama

Dunford se nachází asi 40 mil od Londýna. Pro právníky je neobvyklé pořádat konferenci. New York Times psaly o Karlu Gottovi. Stanislav Gross vykřikoval, že to mají na svědomí temné síly. Principem státu je intervence do vlastnictví jednotlivců.

Jiří Peňás je přesvědčen, že během
sedmi dnů vždycky bezpečně umře někdo, kdo stojí za zmínku. Jsou lidé, se kterými nemůžete mluvit jen tak mimochodem, na půl pusy a na jedno ucho. Václav Havel přečetl několik úryvků z Hitlerova Mein Kampfu.
Je dobře, že se o věcech jako jsou komunistické lágry píše. Šestiletý Jáchym Rogner bude volit lidovce. Kdo je ten stoický moralista, považující bohatství národů za klamný přelud?

Dle současné právní úpravy má pacient právo si vybrat kdykoliv
jakéhokoliv odborného lékaře, dokonce bez doporučení praktického lékaře. Strach v letadle není otázkou odvahy, ale inteligence.

Bůh byl asi tak deset minut. Ve Vídni právě končí ranní špička. 
Vysoký hodnostář šogunátní správy a několik členů jeho domu bylo během noci zavražděno. Lidé z ODS jezdí autem.